En bra Tinder-profil bor innesluta en mix fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

En bra Tinder-profil bor innesluta en mix fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

Du formodligen har bemastrat konsten att ta den perfekta ansiktsbilden – vinklar som fullkomlighet doljer den forestaende dubbelhakan och sminket som ar fullkomlighet. Men nar din Tinder-profil ar en obegransad strom av ansiktsbilder kommer mannen att ga av stapeln fraga va du doljer.

Det betyder ej att du tvungen lagga upp en bikini-bild eller presentera upp varje svang, men ifall du ger potentiella matchningar en skymt fran din kropp far de en mer representativ bild av hur du ser ut i verkligheten. Lita gallande oss, stabila killar som ar varda att svepa hoger konungen vill kanna till baksida fran underben de ger sig in kungen innan de sveper at hoger.

Insta:

Vi lever i de sociala mediernas era, dar det verkar som ifall allihopa lona haller kungen att laka sin narvaro gallande internet. Men nar det galler din Tinder-profil ar det angelaget att dra en limit mellan ditt dejtingliv och ditt leva gallande sociala medier. Det ar aven betydelsefullt att be ifall nagot dig allena varfor du ar konungen Tinder; pro att mota Mr Right, eller pro att anhopa creepy foljare? Att Bravo Date-länk inrymma ditt Instagram- eller Snapchat-anvandarnamn i din bio kan forefalla besta ett bra satt att atnjuta fler foljare, men det kan sannerligen avskracka potentiella matchningar.

Nar du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder du i princip in potentiella matchningar att doma dig baserat kungen din onlinepersonlighet, i stallet pro att lara erfara dig som person. Tillika kan det forefalla som om du ar mer hagad fran att forstora antalet foljare an att finn en naturlig kontakt med nagon. Visst, du kanske far foljare, men vill du sannerligen ha 200 foljare gallande insta som allihopa skriver ”jag sag dig konungen Tinder, varfor svarar du ej?”

Killar vill kanna till att du ar pa Tinder pro att mota en partner, inte pro att marknadsfora ditt varumarke gallande sociala medier. Splittra garna dina konton gallande sociala medier med matchningar nar ni inneha etablerat en relation, men hall dem inte har fran din Tinder bio.

Att anordna ett glas vin

Vi tycker all om ett smakligt glas vin intermittent. Det ar ett bra fason att varva ner efter en lang dag eller pro att hjalpa en middagsbjudning en tillstymmelse finess. Men nar du klamrar dig fast intill din Chardonnay som ifall det vore den heliga graal gallande varje underlang konungen din Tinder-profil, sander det felaktigt budskap. Killar kan ej skrota att fraga om din romans med Merlot kommer sta i vagen forut en serios relation. Det ar aven sardeles generiskt och far dig ej att sta ut i mangden.

Istallet pro att presentera upp din forkarlek for Pinot, varfor ej presentera upp din passion forut andra hobbies? Vare sig det ar strovtag, maleri eller att dansa laka natten, ge killarna en skymt av vad som gor dig verkligt extraordinar.

Blommor i haret

Du kande dig extra sot pa den dar midsommarbilden med blomsterkrans i haret och du vill i all synnerhet utstrala den dar boho-chic viben. Men nar dina Tinder-profilbilder ar en virtuell bukett fran blomsterkronor och botaniska accessoarer kan det bli en aning overvaldigande. Samtidigt vissa killar nog uppskattar den eteriska estetiken, kan andra fraga om de haller konungen att svepa hoger pa Moder Natur sjalv.

Slapp i stallet din naturliga vacker glansa genom. Fokusera gallande att framhava dina vackra ogon eller ditt fantastiska leende i stallet forut att tona din blomsterfyllda frisyr stjala rampljuset. Kom ihag att killar letar efter en jordnara kontakt, ej en vandrande tradgard.

Att besta mamma ar en nodvandig bit fran ditt leva, och det ar angelaget att vara tillganglig med din foraldrastatus. Men nar din Tinder-profil ar overfylld med bilder pa dina kidsen eller oandliga anekdoter om dina sma kan det besta avskrackande pro potentiella matchningar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *