Badoo encounters ar ett spel som anvandare spelar for fartfyllt eftersoka matchningar

Badoo encounters ar ett spel som anvandare spelar for fartfyllt eftersoka matchningar

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda anvandare

  • Badoo Encounters som ett roligt satt att forska efter matchningar
  • Det finns en narliggande sokfunktion
  • Du kan vara vard pro en levande videosandning och tjana in foljare

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda anvandare

  • All medlemmar kan racka meddelanden gratis

Den har funktionen visar matchningarna en efter en, dar varje post visar anvandarens bild plus personens primar information t.ex. namn, alder och hur massa intressen ni har gemensamt.

Kompression gallande hjartikonen (eller 1:a pa ditt tangentbord) ifall du ar intresserad, eller X ikonen (2:a gallande ditt tangentbord) ifall du ej ar hagad alls. De flesta brukare spelar detta spel kungen ett flinkt och enkelt fason genom att rubba sig genom de olika alternativ. Realitet ett att funktioner liknar Tinders svep vanster eller svep hoger spelet.

Ifall du ar alert sa kommer du att protokollfora lankar i ovre hogra hornet fran varje post dar du kan visa och dela anvandarens profil. Du kan samt filtrera spelet forut att blott visa killar eller tjejer, eller anvandare inom ett visst aldersintervall.

Badoos primara sokfunktion “Folk i narheten” tillater konsument att hitta andra medlemma lokalisering. Du kan filtrera sjalva sokningen sa att bara de konton som ar nya, eller brukare som ar online, visas. Bortsett fran det finns det flertal sokfilter som du kan konsumera forut att reducera resultaten:

  1. Kon
  2. Baksida av underben de letar efter (vanner, chatt, dejt)
  3. Alder
  4. Placering
  5. Avstandet fran dig

Trots sjalva namnet sa koper det ifall folk i narheten fran dig allena och ej om att leta efter personer varda din placering, darfor att du aven kan atnjuta konklusion fran konsument som anger sina fysiska positioner privat. Du kan samt filtrera sokningen pro att visa brukare fran en annan stad eller region.

Nederst till hoger kungen din profilsida sa kommer du att klara av kika flera profilbilder. Du kan fa ditt proifil kort visat har ocksagenom att handla mer krediter. Klicka enbart gallande ett kort forut att presentera anvandarens profil. Ifall du ar intresserad av personen i sporja sa kan du avsanda ett besked till hen.

Alldenstund Badoo dating ar en gratis post sa ar det mojlight att posta meddelanden till andra konsument samt utan att avlona pro premiumtjanster. Det enda du behover forut att starta en pratstund ar att ladda upp ett kort pa dig sjalv. Nar du har ett foto redo och godkant sa kommer du att klara av kontakta andra medlemmar pa webbplatsen. Medlemmar kan dock endast avsanda upp till par meddelanden till brukare som de ej har matchats med. Nar du har anvant dina tvenne meddelanden sa maste dessa medlemmar genmale dig forst innan du kan fortskrida konversaitonen med dessa.

Du kan stalla in det sa att du far notifieringar genom e-post eller din webblasare nar du far ett nytt budskap. Ifall det finns en specifik anvandare som du ar sarskilt hagad av och utfor slut pa din budskap kvot omedelbart sa kan du bevara dessa anvandare pa din favoritlista. A andra sidan, ifall anvandaren skriver nagot stotande eller olampligt sa https://gorgeousbrides.net/sv/bulgarian-brudar/ kan du kora att hindra dem sa att de ej langre kan kontakta dig.

Nar det galler Badoos meddelande egenskaper sa ger vi den betyget 4 av komplett 5 mojliga. Med de flesta meddelandetjanster begransade sa kan anvandare endast avsanda budskap till en annan konsument en stig. An varre, de kan ej lotsa pratstund med en person som ej inneha gillat deras foto i gengald. Med Badoo dejting far du atminstone tvenne test att ringa uppmarksamheten hos individen du forsoker lite kontakt med och om de svarar sa forvinner granserna pro antal meddelanden som ni kan langa mellan varandra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *