Varfor har jag ingen lust till uppsyn pojkvan langre?

Varfor har jag ingen lust till uppsyn pojkvan langre?

Att ni brakar och mar daligt bada tva av det som sker

Det kissbrides.com webbplatser jag undrar ovan kanns pinsamt att pladdra med nagon om sa sjalv hoppas att ni kan mildra undertecknad med detta.

Jag ar tjej och karna problem ar att sjalv ej inneha nagon sexlust langre. Sjalv kan bli kat ibland nar jag ar jag men aldrig nar min pojkvan finns i narheten. Min pojkvan har alltid varit galen i sex, men forut min del inneha det aldrig kants i synnerhet angelaget. Nog beror det gallande att sjalv alltid haft tufft att ringa orgasm. Eller kan p-pillerna vara orsaken?

Jag tycker jattemycket ifall min frank. Har aldrig kant pro nagon annan som jag kanner for honom. Men sjalv kan inte slappna fran nar vi har sex. Vi inneha omkring aldrig sex med varandra och de lite ganger det hander sa ar det stadse eftersom jag kanner undertecknad pressad till det. Sjalv vet att min pojke hade ett superbra sexliv innan. Det har han berattat forut mig. Han brukade tidigare jamfora mej med sitt ex och jag brukar grubbla kungen det ibland.

Vi har pratat med varanda flertal ganger om att vi maste vara lite pahittigare nar det galler sex. Att orka ta initiativ, utprova nya don och sa framat. Men det blir liksom aldrig av. Det stannar alltid intill pratet. Ibland slutar det aven i brak och i att vi somnar pa varje sida ifall sangen istallet for att alska.

Jag vill ha ett sexliv. Det far ej fortga sa arme. Men aven om vi skulle alska med oftare sa inneha sjalv fortfarande mina problem kvar. Hur kan sjalv kannna sexlust och vad kan jag bega for att ringa orgasm lattare? Ska jag skrida till en sexualradgivare eller?

Det ar avsevart mojligt att tillika detta paverkat din begarelse negativt

Av det du skriver ar det tydigt att ert sexliv har blivit till ett problem som tar kungen er relation. I och med att ni har pratat med varandra sa manga ganger utan att ni kommit framat sa tror jag att det ar bra om ni sallskap pratar med nagon proffs, till foredome en kurator spann en sex- och samlevnadsmottagning. Om ni bor i en stor stad sa finns det formodligen en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att prata med nagon ifall detta. Tank enar kungen att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor alltsammans dagarna och de kommer inte att baxna kvar nagot som du tar upp med dom. Kann dig trygg med det.

Det ar svar att ge ett bra genmale har, darfor att det ej gar stalla motfragor till dig. Kanske kommer du inte att kanna igen dig i texten nedan, men kanske ar det nagra tankar vacks som du kan kontemplera framat runtom.

Till att begynna med ar det bra att erinra att sexlusten inte ar konstant utan att den varierar under livet, utan att det behover foreligga nagon djupare skal till detta. Nog ar man i en period i livet da man har uppbokat upp med annat och inte hinner filosofera sa mycket gallande sex. Nog prioriterar man andra foremal istallet. Sexlusten kan ocksa paverkas negativt fran stress eller av vissa mediciner. I vissa fall samt p-piller. Du kan be din barnmorska att ringa utprova ett annat p-piller sa kan du i all fall slopa detta. Men samt annat kan ha signifikans. Till exempel sa kan en stark vilja om ett “bra sexliv” ha motsatt effekt. Man satter stor press pa sig allena och tankarna far omkring i huvuder istallet pro att blott bidra sig han och folja sin begarelse. Du skriver aven att du jamfordes med din killes forutvarande flickvan i inledning fran ert forhallande. Det kan kannas kravfyllt att mata din begarelse med nagot som din frank beskriver som “superbra sexliv”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *