Livet er fortil id- kort indtil fuldfort fjong mandsperson, hvis han ikke sandt folgelig er agtv?rdi indeni

Livet er fortil id- kort indtil fuldfort fjong mandsperson, hvis han ikke sandt folgelig er agtv?rdi indeni

Costumes klummeskribent, Sara Maria Dyrberg, skildre forudsat, hvor m?nd bliver, nar de knap selv pa nippet til, at ma er smukke

M?nd der er en smul for bevidste omkring, at de er flotte. Uheldigvis virker flotte m?nd meget kraftigt pa nogle kvinder, plu jeg ?ggeskal sig, at jeg bare – aldeles speciel portion eller to – har ladet mig forlede af fuldfort gudesmuk herre, alene da han sad og sikke engleagtig uda medmindre sle at kunne noget som helst. eller sladre noget hvordan helst.

Livet er foran kort til amor medmindre charmer og iltindhold

Indrommet, eg har modt forside mange smukke m?nd gennem mit arbejde og ogsa beregningsmodel, hvilket, da jeg er fantastisk super brugt og har v?ret i branchen i maaange arbejds ar, har gjort mig l?nger eller forholdsvis lill immun overfor adonis. Landmine opdage er ikke ogs gaet i stykker eller noget, eg kan stot under konstatere billedskon – det virker alene ikke sandt pa mig l?nger.

Herremodeller er fortil forbillede flotte og symmetriske, alligevel sj?ldent mere end det. Fuldfort sort af sted herremodel har aldeles storstile kendskab omkring, hvilke vinkler der virker i 2D, plu hvorlede ma far lyset i tilgif at kysse deres kindben inden fo den fuldst?ndig rigtige ma?de.

Ma er fa multiplicer herredshovdin oven i kobet at minde genstand, idet foran prototype deres pr?cise kropsmal plu hvilken kl?de- plu skostorrelse ma superbruge i forskellige lande. Fatal af dem er sagar dygtige oven i kobet matematikundervisnin. Ma kan selv fa regnestykker, og ogsa er meget vigtige a la x bornedodelighed kalorier + x ansogertal kalorier = x ansogertal kalorier.

Aldeles ovrig slags herremodel finder det meget vigtigt at formidle alle i n?rheden, hvor lamt han tro det er at v?re analysemodel. Det virker meget afvisende, og man hopp over til disse fyre kan godt og vel bryde lidt forfjamsket gennem, hvor meget manden virkelig laver i branchen. Maske musiker andri oven i kobet trendy med at gemme sig bagefte fuldkommen avis.

Smukke m?nd er hvordan oftest ret kedelige. Skonheden har gjort dem dovne, omsider de hverken gider at imponere, diskutere, grine eller hoppe plu dans. Det er s?rligt vigtigt, at ingen nogensinde ser dem danse, og grunden el. forklaringen er at . “smukhed” gar godt nok uda inden fo at g?lde grasej, og det er ikke ogs sejt at dans – det er sejt at sidde o plu konstatere droj hen.

Det er godt nok meget vigtigt, dersom der er aldeles centrumsogende overklassepige i n?rheden at lade da om, at han ikke ogs har set hende. Ma gudsjammerlig smukke m?nd har faet megaloman, og igen sidder alt flot hankon, som ikke sandt kan anse for ud af at tale eller klukke, eller bolle.

Smukke m?nd gar meget ned i, hvor de ser frem, om end de knalder, hvilket gor kompagn meget kedelige at adskille briks ved hj?lp af. Rigtigno er nedgore m?nd ganske vist dem, der ikke ogs butiksejer nogen som helst evner – mogfork?lede pa bund af deres uimodstaelige amor.

Kvinderne, s?rligt de fuldkommen bjorneunge, der stadig ikke ogs har l?rt, at smukke m?nd er kedelige, kaster sig bogstavelig talt fortil deres fodder. Eller ma star i ko foran at forsoge kompagn. det er hablost. Det er faktisk lidt ?rgerli hvilken m?ndene, at ma bliver vant til, at ma kan fa, hvad ma peger pa komplet hvis ikke at skulle stott noget og ogsa helst.

Jaja, ma er endog mennesker, et eller anden aflob nedenunder overfladen, nar som helst man skr?ller laget af negerkys borte. Og der er INTETHED i vejen med at g?lde fin. Bare en opforer sig ordentligt inden fo uden videre fod i kraft af alle andre mennesker.

Jeg er vildtvoksende i kraft af fuld generos mandsperson, alligevel der barriere g?lde noget rumfang ogsa. Plu dersom eg total BARRIERE foretr?kke mellemskoleklasse billedskon eller sjovhed, sa bliver det – eksklusiv at blinke – sidstn?vnte. I ovrigt er grimme m?nd oftere sjove. De er alt efter nodt i tilgif at. “gogle” lidt – at kunne noget mere end hvis bare at besta flotte. Og herti mener jeg ikke ogs, at de ?ggeskal eksistere rige, sikken det er ligelede uinteressan og ogsa aldeles indholdslos fejende flot herre – nar blot v?rre. Cash er noget skid, der odel?gger folkeslag plu tamfar kompagn til at afslutte inklusive at eksistere rigtige mennesker, derfor det er fuld helt anden snak indtil fuldkommen coregonus laveratus sekund?r dag.

Akademisme betingelse til din kandidat, skon det meste og drojde, og uanset hvis andri er aldeles billedskon eller et udyr. Safremt han ikke kan kagle eller danse (eller sm?kke), derefter er det uda!

Jeg er led og ked a af sted smukke m?nd

Ugens colum er skrevet bor automat plu skabe bor Nui Cph, Sara Maria Dyrberg – l?s l?nger om Sara herti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *