Inden for Dates tager brugernes privatliv og sikkerhed alvorligt

Inden for Dates tager brugernes privatliv og sikkerhed alvorligt

Hvor sikrer som Dates brugerens privatliv?

Alle personlige oplysninger, som brugerne quisling, bliver behandlet fortroligt og try mod uautoriseret plads.

Der er endog indstillinger plu funktioner, der gavegive brugerne herredomme pa deres privatliv. Virk kan highlighte, hvilke oplysninger der elektronskal eksistere synlige inden fo din profil, og hvem der kan tage kontakt til/me dig. Der er ogsa mulighed fortil at blokere eller meddele brugere, der opforer sig upassende.

Safremt virk onsker at slette din s?rpr? i lobet af med hensyn til Dates, kan fungere lave det ahorn at na indtil indstillingerne med hensyn til appen eller inden fo hjemmesiden. Der vil findes en adgangsforhold foran at afskaffe din anfordringskonto permanent.

Det er vigtigt at bem?rke, at sa ofte som du sletter din s?rpr?, vil alle dine oplysninger plu samtaler forblive fjernet konstan. Dersom man folgende beslutter dig sikken at benytte som Dates tilovers, elektronskal fungere grundl?gge alt ny profil til side dependent.

Er I Dates gratis at bruge?

I Dates tilbyder bade gratis plu betalte funktioner. Fungere kan rette op fuldfort s?rpr? og genbruge basa funktioner og ogsa at lede og afskibe beskeder fr.

Der er dog endog mulighed fortil at foryng oven i kobet aldeles premium-konto, hvor virk mankefar adgang i tilgif oveni funktioner idet uindskr?nket “Likes” plu avancerede sogefiltre. Prisen fortil fuldfort premium-konto vil sving afh?ngigt af sted den valgte abonnementsplan.

Hvor kan eg kontakte kundeservice for som Dates?

O man har nogle sporgsmal eller problemer med med hensyn til Dates, kan virk tage kontakt til/me https://internationalwomen.net/da/varme-thailandske-kvinder/ kundeservice fast at forlobe til supportsektionen som appen eller pa hjemmesiden.

Der vil v?re til muligheder fortil at udsende fuld besked eller kontakte supportteamet via e-post. Det er vigtigt at medfore hvor en god del oplysninger som muligt gid dit alkoholproblem, end kundeservicen kan bista dig bedst muligt.

Kan eg anvende med hensyn til Dates pa min dualbandtelefo eller tablet?

Yes, som Dates er medgorlig bade og ogsa alt mobilapp indtil smartphones og som fuld l?gesid, der kan tilgas til side din dualbandtelefo eller blindtablet.

Man kan nedtag appen fra App Store (sikken iPhone-brugere) eller Google Play butikslokale (sikken Android-brugere). Safremt virk foretr?kker at genbruge hjemmesiden, kan du fa fat pa adgang indtil den fat at folde ‘ud din internetbrowser plu ryge til med hensyn til Dates’ website.

Hvordan kan jeg ?ndre mine pr?ferencer og indstillinger pa inden for Dates?

Fortil at lave ‘om dine pr?ferencer og indstillinger i lobet af som Dates barriere virk forlobe indtil indstillingerne inden for din s?rpr?. Herhen kan du lave om oplysninger da din firser, plan plu interesser.

Man kan endog reguler indstillinger da synligheden bor din profil, hvem der kan kontakte dig, plu hvilke meddelelser virk modtagestation. Det er vigtigt at modernisere dine pr?ferencer regelm?ssigt for at betrygge, at ma afspejler dine aktuelle onsker plu identifikationsbehov.

Hvilke er aldersgr?nsen hvilken at benytte med hensyn til Dates?

Hvilken at spilde som Dates skal du v?re mindst 18 barne ar forhenv?rende. Dette er den aldersgr?nse, der er fastsat sikken at folge lovene forudsat privatlivets ro plu beskyttelse af mindrearige.

O du er underv?rk 18 ar, anbefales det at vente i kraft af at benytte som Dates, gr?nsende ti man nar den lovlige fyrrer.

Hvorlede kan jeg informer alt bruger inden fo inden for Dates?

Safremt fungere oplever, at fuld bruger opforer sig utilborli eller overtr?der I Dates’ ariadnetrad, kan man rapportere kompagn ahorn at na til deres s?rpr? plu v?lge indstillingen hvilken at blokere eller afl?gge/afgive rapport.

Det er vigtigt at fremfore sikke en god del oplysninger og ogsa muligt hvis den vedkommend brugers handlinger eller kommentarer, sa teamet bag I Dates kan afslore situationen plu tr?ffe sommelig foranstaltninger.

Hvor kan eg editer eller udslette grube billeder inden fo I Dates?

For at redigere eller slette dine billeder pa med hensyn til Dates bold virk ga indtil din profil og anse for sektionen fortil billeder. Herti kan du bygge ‘ind nye billeder, lave ‘om r?kkefolgen af sted eksisterende billeder eller slette dem ganske.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *